Olsen: Vi kan vælge fra alle hylder mod Serbien

Der er ingen skader i den danske trup på 23 spillere forud for lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien i Telia Parken.

Siden torsdag i sidste uge har Nicklas Bendtner været hæmmet af en lyskeskade, og det var først torsdag og fredag, at angriberen kunne træne fuldt med resten af holdet.

Bendtner er helt fit nu og klar til at spille mod Serbien, og det er resten af truppen også, fortæller landstræner Morten Olsen.

- Vi kan vælge fra alle hylder. Det er ikke hver gang, vi kan det. Det er enormt opmuntrende, at vi kan det denne gang, siger Olsen.

Landstræneren ærgrer sig dog over, at Nicolai Boilesen, Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen er ude med skader. Men nu ser han frem til kampen mod Serbien.

- Det bliver en stor kamp, og vi kan tage et enormt stort skridt mod EM-slutrunden ved at slå Serbien, mens det er oplagt, at Serbien skal vinde for at have en chance i puljen.

- Vi fokuserer kun på, hvordan vi kan slå serberne. Vi glæder os til kampen. Vi synes, vi har et godt fodboldhold. Spillerne sætter holdet over alt, forklarer Olsen.

Han har været imponeret over de unge spillere, der er hentet fra U21-landsholdet såsom Viktor Fischer, Andreas Christensen, Pione Sisto, Yussuf Poulsen, Pierre-Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard.

- Jeg misunder den nye landstræner, at han får med sådanne spillere at gøre.

- Vi har seks spillere fra U21-landsholdet, og derfor er det vigtigt, at vi har erfarne spillere med også. Og at de kan læne sig op ad de to her, siger Olsen og peger på Jacobsen og Agger.

Kampen mellem Danmark og Serbien spilles lørdag klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip