Olsen: Vi spiller ikke en dårlig kamp

Fornemmelsen var generelt, at Danmark spillede en mager kamp og slet ikke formåede at lægge det fornødne tryk på georgiernes bagkæde. Men Morten Olsen er uenig.

- Vi spiller ikke en dårlig kamp, men vi gør det svært for os selv, for vi spiller en god første halvleg, men ligesom i mange af kvalifikationskampene får vi ikke scoret på chancerne i vores gode perioder. Det var lidt det samme mod Bulgarien (1-1, red.), siger Morten Olsen til TV2.

Morten Olsen svarede også lettere snerrende på TV2s spørgsmål om, hvorfor danskerne ikke formår at iscenesætte sig selv på de omstillingsmuligheder, der var lagt op til.

- Hør nu her, kære ven. De står bare nede foran deres eget felt og forsvarer. Hvis de andre ikke vil danse med, er det som at stå overfor en mur. Det kunne være anderledes, hvis Simon Poulsen havde scoret på den første chance, eller hvis 'Corner' (Cornelius, red.) scorer på det helt fantastiske angreb, vi har. Vi kan ikke sige, at vi vil bruge omstillinger, når der ikke er omstillingsmuligheder, siger Morten Olsen til TV2.

Han er ikke bekymret for den afgørende EM-kvalifikationskamp mod Armenien på tirsdag.

- For vi skal bare score.

Dagens Gossip