Olsen vil snakke om Bendtner i dag

Nicklas Bendtner bliver et tema, når landstræner Morten Olsen tirsdag eftermiddag klokken 14 sætter navne på det fodboldlandshold, som skal spille VM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet og Bulgarien senere i marts.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser på sin hjemmeside, at landstræneren vil komme med nogle indledende kommentarer om Nicklas Bendtner.

Endnu har Morten Olsen ikke sagt noget offentligt om Nicklas Bendtner, siden landsholdsangriberen blev dømt for at have kørt spirituspåvirket i København.

- Morten Olsen vil indlede pressemødet med sine supplerende kommentarer til den nyhed, DBU udsendte mandag i sidste uge med fodboldforbundets og landstrænerens holdning til og reaktion på Nicklas Bendtners trafikforseelse i København natten til søndag den 3. marts.

- Derefter vil Morten Olsen fokusere på emnet for pressemødet, VM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Bulgarien, ved at kommentere den sportslige situation op til de to kampe og valget af de foreløbigt 21 spillere i truppen, skriver DBU.

Nyheden, som DBU henviser til, handlede om, at Bendtner fik en tænkepause på et halvt år væk fra landsholdet. En beslutning som Morten Olsen støttede op omkring.

- Landstræner Morten Olsen er enig med sin arbejdsgiver i denne beslutning, der reelt betyder, at landstræneren ikke udtager Nicklas Bendtner til landsholdet i den pågældende periode, meddelte DBU mandag i sidste uge.

Morten Olsen kan senere tirsdag få lov til selv at uddybe sin holdning til sagen.

Desuden vil landstræneren sætte navne på 21 af de 23 spillere til kampene mod Tjekkiet i Olomouc fredag 22. marts og Bulgarien i Parken tirsdag 26. marts. Heriblandt vil der være en ny ligalandsholdsspiller i truppen.

- Blandt de 21 spillere er der blandt andet en mulig debutant, som trænerne havde lejlighed til at arbejde med i træningerne og kampene under ligalandsholdets træningstur til USA i januar, lyder det fra DBU.

/ritzau/

 

Dagens Gossip