Olsens forsvar presset af skader

Men op til tirsdagens Armenien-kamp har skadesproblemerne blandt de fire givet Olsen grund til bekymring. Daniel Agger meldte på forhånd afbud, fordi han skal i gang med et forbyggende forløb mod nye rygproblemer. Simon Kjær døjer med en overbelastningsskade i lysken og stod over i testkampen mod Georgien i onsdags. Kjær trænede med søndag, men først mandag skal han for alvor testes i kampaktioner. Og så meldte Andreas Bjelland sig ind i tvivlsom-klubben, da han udgik af træningen med problemer med lysken. Det efterlader FCNs Jores Okore tilbage, som er helt fit, og skulle Simon Kjærs skade volde ham problemer igen, så hedder næste mand på listen, Kian Hansen.

Esbjerg-forsvareren var Morten Olsens kanin i landsholdsudtagelsen, og det er kun i et nødstilfælde, at den mulige debutant bringes i spil til startopstillingen mod armenerne.

Efter kampen mod Georgien har der ellers været lagt op til, at Simon Kjær og Andreas Bjelland skal danne makkerpar i det centrale forsvar, og det er stadig det, som landstræneren håber på. Men mest realistisk er det, at Kjær gambler og spiller sammen med Jores Okore. Kjær lover, at han vil gå langt for at spille.

- Det er selvfølgelig vigtigt for mig at blive klar, ligesom det er for hele holdet, at vi har alle mand klar. Morten skal gerne have alle sine muligheder klar. Jeg vil også rigtig gerne slutte sæsonen af på en god måde med at spille en god kamp og gå på ferie med en sejr over Armenien, sagde Simon Kjær forud landsholdets træning søndag.

Interessant var det også at se Morten Olsen teste nye formationer ved søndagens træning, som blandt andet bringer Mechelens Nicklas Pedersen i spil på positionen som hængende angriber bag frontløber Andreas Cornelius. I den formation bliver William Kvist foretrukket på en defensiv midtbane, og så ryger både Nicolai Stokholm og Niki Zimling på bænken.

Dagens Gossip