Omfattende hærværk mod busser: Teenagedrenge har meldt sig selv

To drenge fra Holbæk mærkede formentlig jorden brænde under sig og besluttede i aftes, at det var tid til at gå til bekendelse. De har nu erkendt at stå bag hærværk mod en række busser i byen.

Onsdag udsendte Midt- og Vestsjællands Politi fotos af to unge mænd, som i maj havde hærget 10 busser, der holdt parkeret ved Dito Bus i Holbæk.

- Efterlysningen gav et par tip om, hvem det kunne være, og hvad der så ellers er foregået i Holbæk, ved jeg ikke. Men torsdag klokken 23.30 ringede den ene dreng og sagde han, at han og en kammerat gerne ville indrømme hærværket, fortæller pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk påFacebook - klik her og vær med

Der er tale om to drenge fra Holbæk på 17 og 18 år. De har lovet at møde op på politistationen i Holbæk i dag med deres forældre for at afgive forklaring.

- Vi ved endnu ikke, om der er tale om drengestreger, eller der ligger en andet motiv bag. Men de vil blive sigtet for hærværk og kan se frem til et erstatningskrav, siger Martin Bjerregaard.

Det var gerningsmændene selv, som under hærværksridtet natten til den 24. maj fik tændt for en af bussernes overvågningskamera.

Skaderne ved hærværket er blevet opgjort til 30.000 kroner. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip