Omrokeret FCM'er om 0-5: Omvendt trekant ikke årsagen

FCM-træner Jess Thorup tog en chance, men lykkedes ikke. Han havde vendt trekanten om på midtbanen, så dens defensiv blev styrket. Lige meget hjalp det. Napoli vandt kampen i Europa League med 5-0 på Stadio San Paolo.

Kian Hansen, der normalt optræder i midterforsvaret, blev sendt op på den defensive midtbane ved siden af Tim Sparv. Hansen følte dog ikke, at omrokeringen spillede en rolle i nederlaget.

- Vi ville beskytte mellemrummet og stå bedre defensivt ved at vende trekanten om, og det lykkedes ikke helt. Men omvendt var det ikke centralt, at de udspillede os. Personligt havde jeg det fint i rollen. Det var ikke det afgørende, siger Kian Hansen.

- Jeg tror bare, vi må sige, at vi mødte en klassemodstander, der er bedre end dem, vi er vant til at møde. Vi fik en fodboldlektion.

- Det er aldrig sjovt at tabe 0-5, men det er ikke Napoli, vi skal måle os med. De scorede tre mål, som vi allerede inden kampen havde set dem lave på video, tilføjer Kian Hansen.

I stedet for ham spillede Patrick Banggaard i midterforsvaret ved siden af Erik Sviatchenko.

Han er knap så rutineret internationalt set og fik sin sag for mod de kvikke Napoli-spillere.

- Det var fedt at få chancen. Vi havde håbet på at kunne holde dem fra fadet lidt længere, men de scorede allerede efter 13 minutter, og så blev det lidt op ad bakke derfra.

- Vi havde kigget på deres styrker, men vi skal ramme et ekstremt højt niveau for at stoppe dem. Det er bare en klassemandskab - med længder det bedste, jeg har mødt, siger Patrick Banggaard.

FCM ligger stadig nummer to i sin gruppe, men Club Brugge er efter torsdagens sejr over Legia Warszawa kun to point efter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip