Omstridt direktør forlader trafikråd

Nu stopper Anders Rosbo som direktør i rådet, skriver altinget.dk.

»Jeg har fået nyt job per 1. juni. Det er sådan set min egen beslutning at stoppe, og den har været undervejs i et år. Jeg mener ikke, at jeg kan opnå mere i det her job,« siger Anders Rosbo til netavisen og afviser, at sagen om hans lønstigning har spillet ind på beslutningen.

Rådet for Sikker Trafiks konstituerede formand, Mogens Kjærgaard Møller, bekræfter, at Anders Rosbo snart er fortid på direktørposten. Han er ikke blevet fyret, fastslår formanden.

»Kontrakten udløber, og Anders Rosbo har opfyldt den fint. Og så er der ikke noget underligt i, at der nu kommer en ny direktør,« siger Mogens Kjærgaard Møller til altinget.dk.

Tom Behnke tog i november konsekvensen og gik af som formand for Rådet for Sikker Trafik, da det blev afsløret, at han havde givet Anders Rosbo en lønstigning på 27 procent over fire år uden at orientere hverken justitsministeren eller rådets forretningsudvalg.

De Konservatives formand, Lars Barfoed (K), blev ligeledes blandet ind i sagen, da det i Jyllands-Posten kom frem, at Barfoed i 2008, da han selv var formand for Rådet for Sikker Trafik, bevilgede fri bil til Anders Rosbo. Det skete ligeledes uden at få det godkendt i Justitsministeriet.

Det var den tidligere formand for Rådet for Sikker Trafik, forhenværende Frederiksberg-borgmester Mads Lebech (K), der i 2007 ansatte og lovede fri bil til Anders Rosbo, som har en fortid som kommunikationsrådgiver hos de Konservative.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip