Onanerende pensionist ville have McDonalds-pige til at hjælpe

En 69-årig mand var ikke kun ude efter burgere og fritter, da han kørte ind på en drive-in McDonalds i Florida. Manden, som hedder Steve Orville Clemons, er nu sigtet for at have forsøgt at tvinge ekspedienten med ind i sin bil.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Episoden fandt sted 21. september i år, da pensionisten Steve Clemons i sin bil kørte hen til lugen ved McDonalds i Wildwood I Florida. Her greb Clemons, som ikke havde nogen bukser på, fat i den kvindelige ekspedients hånd, da hun gav ham byttepenge tilbage. Han forsøgte at få hende med ind i bilen.

Det skriver Mirror.uk.

Ifølge politirapporten var Clamons i gang med at onanere og havde derfor ikke bukser på, da han forsøgte at få ekspedienten til at yde ekstra service.

LÆS OGSÅ: Skyldig: Lummer lurer filmede 68 gymnasiepiger i badet

Da ekspedienten blev klar over den 69-åriges intentioner, rev hun hånden til sig og smækkede glasvinduet i lugen i. Herefter ringede hun til politiet.

Lidt efter anholdte politiet Clamons på en nærliggende tankstation. Han havde stadig ingen bukser på, til gengæld havde han lagt en t-shirt over sine ædlere dele, ifølge Mirror.uk.

  

  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip