Onanerende pensionist ville have McDonalds-pige til at hjælpe

En 69-årig mand var ikke kun ude efter burgere og fritter, da han kørte ind på en drive-in McDonalds i Florida. Manden, som hedder Steve Orville Clemons, er nu sigtet for at have forsøgt at tvinge ekspedienten med ind i sin bil.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Episoden fandt sted 21. september i år, da pensionisten Steve Clemons i sin bil kørte hen til lugen ved McDonalds i Wildwood I Florida. Her greb Clemons, som ikke havde nogen bukser på, fat i den kvindelige ekspedients hånd, da hun gav ham byttepenge tilbage. Han forsøgte at få hende med ind i bilen.

Det skriver Mirror.uk.

Ifølge politirapporten var Clamons i gang med at onanere og havde derfor ikke bukser på, da han forsøgte at få ekspedienten til at yde ekstra service.

LÆS OGSÅ: Skyldig: Lummer lurer filmede 68 gymnasiepiger i badet

Da ekspedienten blev klar over den 69-åriges intentioner, rev hun hånden til sig og smækkede glasvinduet i lugen i. Herefter ringede hun til politiet.

Lidt efter anholdte politiet Clamons på en nærliggende tankstation. Han havde stadig ingen bukser på, til gengæld havde han lagt en t-shirt over sine ædlere dele, ifølge Mirror.uk.

  

  

Dagens Gossip