Onanerende skovblotter jagtede 10-årig pige

En 10-årig pige blev søndag eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun sammen med to veninder legede i Høve Skov i Nykøbing Sjælland tæt ved Sejerø Bugten. På vej hjem gik pludselig en mand bag hende. Manden gik med sit lem i hånden og onanerede.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 16.04.

- Af en eller anden grund følges de tre piger ikke hjem. Den 10-årige pige bliver kontaktet af en engelsktalende mand, som går med tissemanden fremme. Hun løber, og han løber efter hende. Til sidst gemmer hun sig i et buskads. Han stiller sig foran buskadset og onanerer til sædafgang, siger politikommisær ved Midt- og Vestsjællands Politi i Nykøbing Sjælland, Søren Højsgaard, til Dagens.dk.

Manden greb på intet tidspunkt fat i pigen, og, da han havde onaneret færdig, forlod han stedet stille og roligt.

Politiet mener, at manden kan have planlagt at finde et offer i skoven.

- Det er ikke sådan et sted, man bare lige går en tur. Og det var dårligt vejr. Så vi mistænker, at manden kun havde til formål at finde en, han kunne blotte sig over for, forklarer Søren Højsgaard.

Politiet gennemførte efterfølgende undersøgelser på det formodede gerningssted. Men uden at finde nogle efterladenskaber fra manden. 

Derfor håber det, at offentligheden kan bidrage til efterforskningen.

Pigen har forklaret at manden var dansk af udseende, cirka 180 til 185 centimeter høj og almindelig af bygning. Manden havde mørkt, kortklippet hår og skægstubbe. Han var iført mørke cowboybukser og en rød hættetrøje med skrift på maven.

- Signalementen kan jo passe på mange. Men vi håber, at nogen har set eller hørt noget, der kan knyttes til hændelsen. Han kan i teorien være kommet langvejs fra. Måske på cykel, på knallert eller i bil, siger Søren Højsgaard.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip