One Dirction i spidsen for indsamling til Filippinerne

Boybandet deltager sammen med nogle af stjernerne fra »Downton Abbey« og den britiske udgave af »Vild med dans« i et initiativ, der skal få endnu flere penge i kassen til ofrene for den naturkatastrofe, der ramte Filippinerne forrige fredag.

One Direction starter i eftermiddag en TV-indsamling, hvor også kendisser som skuespilleren Alan Rickman og stjernekokken Jamie Oliver bemander telefonerne, når folk ringer ind med bidrag.

»De billeder, jeg har set af børn mellem ruinerne, får det til at gøre ondt i mit hjerte. Vi er allesammen chokerede over ødelæggelserne og over, hvor mange mennesker, der har brug for hjælp«, siger One Direction-sangeren Liam Payne og tilføjer: »Vi vil bede folk om at være så gavmilde, de overhovedet kan, for behovet er enormt«.

De foreløbige tal viser, at briterne faktisk er yderst gavmilde. I aftes var der kommet 35 millioner pund ind til Filippinerne, cirka 308 millioner kroner, og yderligere 31 millioner pund til BBCs årlige indsamling til organisationen Children in Need.

Den fandt sted fredag aften og her deltog One Direction også. Blandt de øvige medvirkende var boybandet JLS, Kylie Minogue, Tom Jones og den nydannede fusionsgruppe McBusted.

Dagens Gossip