One Direction i australsk modvind

De er blevet grebet i at køre over for rødt under en natlig tur gennem Perth.

I de tidlige morgentimer i går drønede boybandets bilkortege angiveligt igennem tre klokkerent røde lys på vej fra lufthavnen til et af byens luksushoteller.

Trods det sene tidspunkt forlod Harry Styles hotellet få minutter efter ankomsten. Popstjernen ville inspicere det lokale natteliv og besøgte blandt andet Crown Perth Casino, hvor han blev fotograferet i VIP-afsnittet travlt optaget af roulettespil.

Da One Direction turnerede Down Under sidste år, fik sangerne ellers en kæmpeskideballe af deres manager for det, der blev beskrevet som »hensynsløst hasardspil«.

Nu er det den australske politiminister Liza Harvey, som uddeler en reprimande i fuld offentlighed. Hun siger til Sydney-avisen The Daily Telegraph i dag, at hun vil anbefale One Direction at holde lav profil under opholdet i delstaten Western Australia, hvor Perth ligger - og vise deres unge fans et godt eksempel.

»Vi har en stærk lovgivning og den gælder alle, der besøger os«, tilføjer Harvey med sigte til de røde lys, bandet ignorerede.

One Direction indledte mandag den australske og new zealandske afdeling af gruppens verdensturné med overskriften »Take Me Home«. Det skete med en koncert i Adelaide, hvor Louis Tomlinson gik på rumpen, da han snublede på scenen. Popkvintetten reddede dog situationen ved at spille med på uheldet og skabe et improviseret klovneindslag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip