One Direction opmuntrer offer for skoleskyderi

Claire Davis blev skudt ned på klos hold, da hendes klassekammerat Karl Pierson åbnede ild på Arapahoe High School. Den 17-årige pige er stadig patient på et af de lokale hospitalers intensivafdeling.
Lægerne holder hende i kunstigt koma og sangerne i One Direction gør nu deres for, at hun kan vågne op til en glædelig overraskelse.

Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Liam Payne og Niall Horan har indtalt deres videohilsen til Claire med ønsket om snarlig bedring.

»Hej Claire. Vi har hørt, at du er stor fan af os og vi vil bare vise sig, at vi holder af dig«, siger popstjernerne og fortsætter: »Det, der er sket med dig, er rent ud sagt forfærdeligt og noget, vi har svært ved at holde ud at tænke på. Alle vore bønner går til dig og din familie. Vi håber virkelig, du snart får det godt igen«, siger de fem popidoler og slutter med at sendte det unge skudoffer »masser af kærlighed herfra«.

Efter nedskydningen af Claire Davis og forsøg på at ramme flere andre vendte Karl Pierson sit haglgevær mod sig selv og begik selvmord.

One Direction spredte også glæde blandt flere hundred syge børn på et hospital i London i søndags. Boybandet overraskede med et besøg og gav de jublende små patienter en snigpremiere på gruppens nye koncertfilm »This Is Us«.

Dagens Gossip