One Direction på vej med nyt album og turné

De er midt i en omfattende verdensturné, men Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson har allerede gode nyheder til deres fans. One Direction er på vej med et nyt album og rejser verden rundt igen næste år.

De fem sangere løftede sløret for fremtidsplanerne på et pressemøde i London i går og her fortalte de, at den næste plade - boybandets tredie - får mere kant end forgængerne »Up All Night« og »Take Me Home«. Gruppen vil lægge afstand til den blankpolerede teenpop, der for tiden får unge piger i tusindvis til at skrige sig hæse ved One Directions koncerter.

»Svaret er ja. Der kommer en ny plade og den får nok en mere rockpræget klang«, sagde Tomlinson og lod Payne fortælle, at One Direction-drengene selv har skrevet en del af materialet til det næste album. »Vi har skrevet mnge af sangene og det føles rart. På den måde giver vi også musikken lidt mere kant«, forklarede han.

Popkvintetten røbede hverken albummets titel eller udsendelsesdato, men nøjedes med at sætte navn på den næste verdensturné, der starter i Columbia den 25. april 2014. Den har sangerne døbt »Where We Are«, hvilket også kan være et godt bud på en pladetitel.

Styles lovede fansene en nyt koncertoplevelse: »Vi rejser ikke bare rundt til de samme spillesteder. Det bliver et meget større show«, sagde popstjernen.

Den igangværende »Take Me Home«-turné, der fornylig bragte One Direction til Danmark to gange, slutter i Tyrkiet den 29. maj og efter blot en halv snes fridage går turen over Atlanterhavet til knap 45 koncerter i Nordamerika. Først går bandet dog på scenen i Mexico City den 8. og 9. juni.

Efter otte måneder på landevejene slutter turnéen i Japan den 3. november.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip