One Direction på vej med TV-underholdning

De er biografaktuelle med musikdokumentaren »This Is Us« og nu vil One Direction også på TV. Boybandet er på vej med en serie, der skal være en blanding af »Punk’d« og »Slemme slemme piger«.

Ud over »Punk’d« er de fem popstjerners forbillede det nye BBC-program »Beadle’s About«, hvor en række intetanende borgere bliver ofre for diverse grove løjer med skjult kamera.

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson synes dog, det vil være sjovere at gøre grin med nogle kendisser og de skeler derfor også til »Punk’d«.
»Vi vil lave et program, der virkelig er hylemorsomt. Det skal være fyldt med spas og practical jokes«, fastslår Tomlinson.

Den 21-årige sanger skal dog først på grønsværen i en god sags tjeneste. Tomlinson snører fodboldstøvlerne for at spille en kamp til ære for den tidligere Glasgow Celtic-stjerne Stiliyan Petrov. Den skotske klubs midtbanegeneral fik sidste år konstateret akut leukæmi og måtte i maj meddele, at han indstillede karrieren.

Den 34-årige bulgarske landsholdsspiller ventes selv at være tilstede, når Tomlinson og andre kendisser løber på banen til den specielle kamp i Glasgow søndag den 8. september.

Dagens Gossip