One Direction ramt af sygdom

Et nyt uheld har ramt One Directions turné Down Under. Louis Tomlinson er blevet syg og har mistet stemmen, men gik på scenen i aftes alligevel.

Boybandets besøg i Australien har været omgivet af problemer siden dag ét, hvor popkvintetten gik for sent på scenen i Adelaide. I slutningen af sidste uge fløj boybandet videre til Perth, hvor sangernes bilkortege flere gange kørte over for rødt på vej til gruppens hotel med det resultat, at landets politiminister gav gæsterne en offentlig opsang.

Efter den natlige ankomst til Perth tog flere af One Direction-drengene på casino, hvilket også vakte forargelse.

Nu er Tomlinson blevet syg og konstaterer på Twitter, at stemmen er væk. Selv om han kun kunne præstere en hæs kvækken, gik sangeren dog på scenen med sit halsonde i aftes.

Midt i alle problemerne kan gruppen glæde sig over en ny kontrakt med Simon Cowell. Manden, som skabte gruppen i 2010, har forlænget sin aftale med de fem popstjerner og hans selskab Syco fortsætter som bandets management.

»Simon Cowell og One Direction glæder sig over at fortsætte deres partnerskab og ser frem til mange års succes«, hedder det i en udtalelse.

De fem hjerteknusere kan nu også se frem til nogle få fridage, hvor Tomlinsons stemmebånd kan få ro. Bandet har koncertpause til onsdag aften, hvor de skal stå på scenen i Melbourne.

Dagens Gossip