One Direction-stjerne går på rumpen

Boybandets første koncert fandt sted i Adelaide og popkvintetten var godt i gang med programmet, da Tomlinson ville løbe tværs over scenen.
Han gled imidlertid og faldt direkte på numsen, hvilket gruppen valgte at få mest muligt sjov ud af. I stedet for at springe op i en fart grinede den rødmende sanger og strakte sig, så lang han var på scenegulvet, mens gruppekammeraterne oversprøjtede ham med vand - uden at springe en tone over i nummeret »Kiss You«.

Det var anden gang på et par uger, den 20-årige popstjerne væltede omkuld for øjnene af et kæmpepublikum. For 14 dage siden pådrog Tomlinson sig en skade, da han blev ramt af en voldsom tackling under en fodboldkamp i Glasgow. I aftes fik sangeren dog højest et par ridser i stoltheden.

One Direction bliver i Adelaide nogle dage. Bandet har tre udsolgte koncerter på Adelaide Entertainment Center og derefter går turen videre til Perth.

Tomlinson og kompagni gæster også Melbourne, Sydney og Brisbane inden deres »Take Me Home«-turné tager en afstikker til New Zealand med koncerter i Christchurch og Auckland.

Gruppens »Where We Are«-turné næste år bringer One Direction til Danmark den 16. juni, hvor Parken i København danner rammen om en koncert med de fem hjerteknusere.

Dagens Gossip