One Direction-stjerne i brydekamp

One Direction-stjernen Liam Payne har slået en OL-guldvinder og vundet en brydekamp.

Det skete ved et arrangement, boybandet afviklede i Los Angeles sidste weekend.
Payne gik i ringen mod den amerikanske mester Kurt Angle, som vandt olympisk guld i 1996 og siden blev professionel hos World Wrestling Entertainment, WWE.

Den 20-årige sanger er vild med brydning og drømmer om at gøre Angle kunsten efter. Han gav den da også hele armen ved gruppens »1D Day« i lørdags. Payne trak i en gul og grøn dragt med tilhørende maske, der var prydet med hans wrestlernavn The Payne Train.

Det lykkedes popstjernen af få Angle i kanvassen - muligvis med indblanding af lidt snyd - og han kunne forlade ringen som vinder.

Gruppekammeraten Zayn Malik havde plads ved ringside og undrer sig over Paynes mildest talt overraskende sejr. »Liam får normalt høvl i tourbussen. Det er første gang, jeg har set ham gå til den på dén måde«, siger Malik.

Efter kampen spøgte Angle over sit nederlag: »Det kommer til at hjemsøge mig resten af livet«, grinede det 44-årige muskelbundt.

I løbet af det syv timer lange »1D Day«-show bød One Direction også på supermodellen Cindy Crawford, som underviste drengene i at gå catwalk.
Desuden genskabte Harry Styles og Niall Horan den berømte scene fra filmen »Ghost«, hvor Demi Moore og Patrick Swayze drejer keramik.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip