One Direction-stjerne nyforelsket

Sangeren har angiveligt bagt på den 21-årige skønhed gennem en længere periode, men fik først fornylig bid. Ifølge E! News parret kun været kærester et par uger.

»Harry har jagtet efter Cara non-stop. Han er vild med hende og siger, at hun skal være den eneste pige i hans liv«, lyder det fra en unavngiven kilde nær det britiske boyband og tilføjer, at Styles først skal have sin udkårne overbevist om, at det forholder sig sådan.

»Cara er en dejlig pige, som er ved at finde sine egne ben, og hun og Harry er supersøde sammen. De ses dog ret uformelt, men deres respektive venner er overbevist om, at det kan blive til mere«, tilføjer kilden.

Delevingne er for tiden frontfigur i Burberrys skønhedskampagne og var sidste år også model for modehusets forårs- og sommerkollektion. Hun arbejder desuden for blandt andre H&M, Chanel, Stella McCartney og Zara, ligesom hun har prydet forsiden på den britiske udgave af modebladet Vogue. Endelig havde Delevingne en lille rolle i Joe Wrights filmatisering af Leo Tolstojs romanklassiker »Anna Karenina« fra 2012.

Den kun 19-årige Styles’ seneste kæreste var den amerikanske countrypopsangerinde Taylor Swift, som han dannede par med fra oktober 2012 til januar i år.

Dagens Gossip