One Direction-stjerne single igen

Pigerne havde ekstra grund til at skrige sig hæse under One Directions koncert i Herning i aftes, men uden at kende den. Liam Payne er single igen og det vil sandsynligvis give tusinder af teenagepiger hjertebanken. Sangeren har med sin kæreste Danielle Peazer.

Parret mødes i 2010, da One Direction deltog i den britiske udgave af »X Factor«, hvor Peazer medvirkede som danser. Sidste sommer knagede forholdet slemt i fugerne, men efter et kortvarigt brud gav de unge tosomheden en chance mere og for et par måneder siden anskaffede de endda en hund i fællesskab.

Kæledyret bliver nu skilsmissehund, for ifølge den britiske frokostavis The Sun er Payne og hans kæreste gået hver til sit.
Bruddet skyldes angiveligt travlhed og især den 19-årige sangers voldsomme arbejdspres,

»De har virkelig forsøgt at få tingene til at fungere, men det går bare ikke. De ser stort set aldrig hinanden og derfor er de blevet enige om, at det er formålsløst at trække pinen ud. Liam er jo på turné helt til november«, siger avisens anonyme kilde nær Payne og tilføjer, at de nu forhenværende kærester stadig er fine venner.

Efter en afstikker til Norge og Sverige giver One Direction en koncert mere på dansk grund. Boybandet spiller i København på fredag.

Sideløbende med »Take Me Home«-verdensturnéen arbejder popkvintetten på en koncertfilm i 3D.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip