Online dating boomer ved årsskiftet

Partnermedniveau har i fællesskab med Affinitas’ øvrige europæiske datingportaler set nærmere på medlemsaktiviteten omkring jul og nytår.

Sammenligner man antallet af nye medlemmer i ugen mellem jul og nytår 2012 og den første kalenderuge i 2013 med gennemsnittet af tilmeldinger i julemåneden op til juleaften 2012, finder man en stigning på hele 35 procent.

Europas singler synes at være særligt fokuserede på at finde kærligheden i juleferien. Omkring nytår når antallet af tilmeldinger sit højdepunkt og falder derefter i det nye år langsomt tilbage til et normalt niveau.

Wiebke Neberich, psykolog hos Partnermedniveau, forklarer tendensen således:

- I helligdagene finder mange singler endelig tid til at tage sig af privatlivet. Derfor kommer ønsket om at finde en partner i forgrunden, og aktiviteten på datingplatformen stiger. Denne tendens forstærkes af julen, der med fejringen af kærlighed og familie forstærker den enkeltes ønske om et solidt parforhold. Igen i år kan vi forvente, at mange singler i begyndelsen af 2014 sætter deres nytårsforsæt i praksis ved at logge ind hos os.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip