Opdatering klar til iPhones

Apple lancerer hvert år en ny iPhone og mens dette med et gør at mange telefoner over natten føles et år ældre, kan det dog være rart at deres softwareopdateringer går 4 generationer af iPhones tilbage. Således også deres redesign af iOS 7 som der netop er udkommet den første større opdatering til.

De store ændringer og nye funktionslanceringer til iOS bliver typisk lanceret sammen med hver ny generation af iPhones og der er derfor kun mindre ændringer i denne opdatering. Der er en del kosmetiske ændringer, noget der kan skyldes at introduktionen af iOS 7 var en stor mundfuld og at en del designændringer lige skal falde på plads.

Mens meget af det nye design i iOS 7 allerede har været længe kendt, er det langt mere spændende, at det nu har support for Apples nye CarPlay-system, der blev lanceret i sidste uge. Udover iOS er også Apples app-udviklingssoftware blevet opdateret, og vi kan derfor forvente mange finurlige CarPlay-apps komme frem over foråret.

Opdateringen gør også telefonerne hurtigere, noget der især skulle kunne mærkes på iPhone 4’ere og den er tilgængelig på alle iPhones siden netop iPhone 4.

Interesseret i flere artikler om apps og mobiler? Følg os på Facebook og hold dig opdateret

Dagens Gossip