Opgivende United-stjerner får CL-prygl i Athen

25/02/2014

Manchester United er med et nederlag på 0-2 ude til Olympiakos i overhængende fare for at ryge ud af Champions League.

Det engelske mesterhold leverede en på alle måder elendig indsats, da de upåagtede grækere sikkert tog sejren tirsdag aften hjemme i Athen.

Alejandro Dominguez og Joel Campbell scorede målene for Olympiakos i et opgør, hvor forhåndsfavoritterne fra Manchester stort set ikke var i nærheden af at true hjemmeholdets mål.

Indstillingen var fuldstændig væk hos United-stjernerne, der har skuffet stort i Premier League i denne sæson, hvor holdet er hele 15 point efter topholdet Chelsea.

Manager David Moyes' mandskab er også ekspederet ud af de hjemlige cupturneringer, FA Cuppen og Liga Cuppen, og derfor er Champions League den sidste mulighed for at få succes i denne sæson for Alex Fergusons afløser.

Hverken i pausen eller fra sidelinjen formåede Moyes at hanke op i sine spillere, hvilket må være en kæmpe skuffelse for skotten.

Selv om Robin van Persie og Wayne Rooney næsten er garanter for skud på mål, så producerede angrebsduoen ikke noget mod Olympiakos. 10 minutter før slutfløjt bankede van Persie dog en oplagt mulighed langt over mål.

I den modsatte ende af banen fik grækerne ved flere lejligheder lov til at vade igennem briternes forsvar, hvor især Chris Smalling leverede en forfærdelig indsats.

Olympiakos havde også heldet med sig. Da hjemmeholdet tog føringen i slutningen af første halvleg fik Alejandro Dominguez heldigt rettet Giannis Maniatis' skud forbi David De Gea i Uniteds mål.

10 minutter efter pausen var der til gengæld ikke så meget at rafle om, da Joel Campbell - udlejet fra Arsenal - hamrede et langskud i mål til 2-0.

Manchester United har fortsat mulighed for at spille sig frem til Champions Leagues kvartfinaler. Det kræver i så fald en helt anden indstilling, når der er returopgør på Old Trafford om tre uger.