Opgørelse: Champagnedrenge topper søgestatistikken

Ung, flamboyant erhvervsmand med hang til dyre champagnedråber. Sådan er Mads Dinesen blevet kendt i medierne, og det CV har kastet masser af hits af sig. ’Champagnedrengen’ er nemlig den mest søgte topleder.

Det viser en ny opgørelse fra B2B-søgetjenesten Proff, der samler informationer om alle registrerede virksomheder og deres ledere herhjemme.

Efterårets søgestatistik fra Proff er domineret af erhvervsfolk, der også forstår at begå sig i medierne. Og champagne ser ud til at være en fællesnævner for de dyre drenge i top 3.

Mads Dinesen efterfølges af Pointshopstifteren Magnus Kjøller, der har en samling på 500 flasker Dom Pérignon champagne fra 1928 og frem, til udstilling bag lås og skudsikkert glas. Endelig lander champagneklassens grand old man, kendismægleren Jan Fog, på en tredjeplads lige bag de to unge erhvervsmænd.

Dermed har drengene lagt afstand til tidligere direktør for Lyngby Boldklub, Birgit Aaby, og erhvervsmanden Christian Kjær, der toppede søgestatistikken i foråret 2013.

Søgestatistikken afslører, hvilke erhvervspersonligheder vi er mest nysgerrige efter at kigge i kortene, forklarer Brian Giovanni Willy Pedersen, der er produktchef for Proff hos Eniro Danmark.

- Det er ikke overraskende, at det er erhvervsfolk med bred eksponering i de store medier, som danskerne er interesserede i at se nærmere på via oplysningerne om deres professionelle netværk i Proffs database. Erhvervsfolk som Mads Dinesen og Magnus Kjøller er involveret i mange selskaber, som potentielle forretningsforbindelser kan være interesseret i at få indblik i, siger Brian Giovanni Willy Pedersen.

Top ti over de mest søgte personer på Proff.dk i efteråret 2013

Mads Dinesen

Magnus Kjøller

Jan Fog

Henrik Pedersen

Michael Jensen

Michael Hansen

Ole Hansen

Søren Andersen

Per Jensen

Søren Sørensen

Top ti over de mest søgte personer på Proff.dk i foråret 2013

Birgit Aaby

Christian Kjær

Peter Beier

Magnus Kjøller

Flemming Østergaard

Kim Larsen

Janni Spies

Frank Rasmussen

Mikkel Kessler

Casper Christensen

Dagens Gossip