Opimistisk Claudemir tror på CL-avancement

Mens de fleste af hans holdkammerater slet ikke tænker længere end den næste kamp, så går FC Københavns brasilianske midtbanespiller Claudemir rundt og drømmer stort

Succesen mod Juventus får i hvert fald ham til at tro på, at der også kan vente europæisk fodbold på den anden side af nytår.

- De fem næste kampe er svære, men det kan lade sig gøre at overaske. Inden Juventus sagde alle også, at vi helt sikkert ville tabe, men se hvad der skete. Jeg tror på flere point og måske en placering som nummer to eller tre. Det handler om at vinde hjemmekampene, og så forsøge at levere noget vildt på udebane. Det er fodbold, alt kan ske, siger Claudemir, der føler, at han endelig er på vej tilbage til sit tidligere niveau under Ståle Solbakken.

- Jeg er måske på 80-90 procent lige nu, og jeg skal helt op på 100, som jeg var engang. Jeg arbejder stenhårdt, og Ståle Solbakken giver mig selvtillid, så jeg tror på, at det nok skal komme, lyder det fra Claudemir.

I kampen mod Juventus i Parken viste brasseren, at han er afgørende som spilfordeler for FCK. I de seneste par sæsoner har Claudemir haft problemer med at sætte sig igennem, og i sommer så det faktisk ud til, at han var på vej væk fra FC København. Nu stortrives han, ikke mindst takket være klubbens nye, gamle norske cheftræner.

- Ståle (Solbakken, red.) kendte mig allerede, inden jeg kom til København i sin tid, for han havde set mig i Holland. Han vidste, hvilken type jeg var. Jeg vil gerne tage kontrollen på midtbanen, have bolden og dominere den. Det samme prøver han at videreføre her. Samtidig tvinger han mig til at arbejde hårdt og fortæller mig hele tiden, hvad jeg skal ændre i mit spil. Han er god for mig, siger Claudemir.

 

 

 

Dagens Gossip