Opskriften på evig ungdom: 29-årig kvinde ligner teenage-pige

29-årige Susan Reynolds fra England ændrede sin livsstil og kost efter et udenlandsophold, og siden har fordelene afløst hinanden.

En af de store fordele er hendes ungdommelige udseende. Det skriver News.com.

- Folk siger, jeg ser godt ud for min alder. Og jeg er følelsesmæssigt i balance og glad, siger Susan til News.com.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Som 21-årig rejste Susan til Indien for at læse på universitetet, og her fik hun øjnene op for yoga og rå mad. Inden da havde hun som andre unge mennesker været en rigtig festpige med byture og fastfood.

For syv år siden kogte Susan sit sidste måltid mad, siden da har hun sværget til en diæt af rå nødder, frø, bønner, frugt og grøntsager. Og denne ændring har gjort Susan til en ny kvinde.    

"Raw food" eller rå mad og yoga er hemmeligheden bag Susan ungdommelige udseende. Sammen med en veninde har Susan startet konceptet "Twist and Sprout", som blandt andet har fokus på at lære andre om vegatarisme og yoga.

LÆS OGSÅ: Christiane: Skøn trods naturens påvirkning

- Jeg fokuserer meget på en flydende kost med meget grøn juice, smoothies, supper og eliksirer. Jeg forsøger at få så mange bladfyldte grøntsager som muligt i min kost. Jeg spiser frugt for energien, og mere sparsomt spiser jeg fedt fra nødder, frø og kokos, forklarer Susan.

Nedenfor ses hvordan Susans typiske dag ser ud:

Kl. 5 om morgen: Stå op, drikker 750 ml vand med citron.

Kl. 6.30-8.30: Yoga-lektion.

Kl. 10: En liter grøn juice lavet af blendet salat, spinat og urter.

Kl. 11-16: Snacks, fx hele frugter (figner, mango og bær), rå chokolade, grøn juice og supermad såsom bipollen og bær.

Kl. 18: Stor salat og/eller grøn supper eller en anden rå ret lavet af frugt eller grøntsager, våde nødder og frø - afhængig af hvad Susan føler, hun har brug for den pågældende dag.    

 

Dagens Gossip