Optaget på video: Kvinde til lejemorder "det er lettere end skilsmisse"

Han ville undgå at få knust sit hjerte, og hun ville undgå families bebrejdende blikke. Det var tilsyneladende baggrunden for, at en 20-årig amerikansk kvinde fra Michigan hyrede en lejemorder, da hun ville ud af sit ægteskab.

Julia Charlene Merfeld, som er mor til to, betroede sig til lejemorderen og forklarede, at det var "lettere end en rodet skilsmisse." Det skriver Sky News.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Hun var dog ikke klar over, at manden, hun havde hyret til at slå sin mand ihjel, var politibetjent, og at et kamera optog deres samtale, hvor hun flere gange smiler og griner.

På videoen ser man, hvordan Julia Merfeld rolig forklarer, at drabet skal ske en torsdag, da hun arbejder den dag - og at det helst ikke skal foregå i parrets hjem, da hun ikke vil skræmme en veninde, som hun efter drabet gerne vil have til at flytte ind hos sig.

- Det er ikke, fordi vi ikke kan enes. Men hvor forfærdeligt det end lyder, så er det lettere end at blive skilt fra ham. Det er en let udvej, siger hun uden tøven.

SE OGSÅ: Her bliver brudgom kidnappet og bortført af maskerede venner

Julia Charlene Merfeld blev anholdt og har erkendt sig skyldig at have planlagt drabet på sin 29-årige mand.

Myndighederne hævder, at hun lovede den falske lejemorder 300.000 kroner, når hun fik udbetalt sin mands livsforsikring på 2,3 millioner kroner.

Der falder dom i sagen den 30. juli, og det ventes, at Julia Charlene Merfeld blev idømt fængselsstraf. Hendes mand har dog højst overraskende understreget, at han ikke ønsker, at hun skal i fængsel.

SE DEN SKJULTE OPTAGELSE AF JULIA CHARLENE MERFELD HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip