Optimistisk Fuglsang: Jeg er på rette Tour-spor

Selvom løbet, der havde Chris Froome som samlet vinder, har kostet mange kræfter, føler Jakob Fuglsang, at han har passet godt på kroppen. Faktisk er formen kun blevet bedre og bedre.

- Jeg er kommet gennem Dauphine uden at smadre mig selv, og min form er blevet bedre og bedre for hver dag. Jeg synes, at jeg er på helt rette vej lige nu, så jeg kan få en rigtig god juli måned og Tour de France, siger Jakob Fuglsang til holdets hjemmeside.

Danskeren kom ind som nummer fem på søndagens sidste etape kun 38 sekunder efter vinderen Alessandro De Marchi, og selv fortæller han således om den hårde etape.

- Tempoet var meget højt i dag, og på den sidste stigning var det ikke en god ide at angribe tidligere end højst nødvendigt. Da Froome rykkede, var jeg nødt til at holde øje med de andre ryttere, fordi der var så lidt tid imellem os i tabellen. Jeg så, at en spansk rytter havde problemer, og jeg gjorde mit bedste for at komme så langt foran som overhovedet muligt, så jeg kunne rykke et par pladser op i tabellen, siger Jakob Fuglsang.

Jakob Fulgsang bliver i regionen de næste dage og træner enkeltstart. Bagefter flyver han og holdet til Tenerife, hvor de vil træne højde-træning, inden Tour de France starter den 29. juni på Korsika.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip