Ordblind 17-årig blev mobbet og ville tage sit eget liv - nu ser hans liv helt anderledes ud

Han blev mobbet så groft, at han ønskede at at gøre en ende på det hele. I dag er han en succesfuld ung iværksætter godt på vej mod at blive millionær.

17-årige Ollie Forsyth blev mobbet med sin ordblindhed, da han flyttede fra specialskole til en ganske almindelig folkeskole i England. Det blev tre år, som teenageren nu beskriver som de værste i sit liv.

Men hvis det er sandt, at succes er den bedste form for hævn, så må den unge englænder siges at have hævnet sig godt og grundigt på sine gamle plageånder.

Læs også: Anders og Patrick i vildt iværksætterprojekt: Har opstartet international virksomhed uden kontor

Den 17-årige Ollie Forsyth spås nemlig at runde sin første million som blot 20-årig, skriver Daily Mail.

Det var den unge mands vejleder, der første gang fik ham til at rette blikket mod millionerne. Da mobningen var på sit højeste åbnede han endelig op for en voksen, og her fik han at vide, at hvis han gik målrettet efter sine drømme, ville han ‘blive millionær en dag’.

Så det gjorde han.

- Det var det, der drev mig til succesen. Jeg blev mobbet så meget, at jeg havde lyst til at tage mit liv, men så sagde jeg til mig selv: ‘Jeg bliver millionær en dag, og så vil mobberne arbejde for mig’, siger han til Daily Mail.

Som 13-årig stiftede han en skræddervirksomhed på nettet, som han stadig driver. Den indbringer mere end 300.000 kroner om året.

Læs også: 16-årig bornholmer driver sin egen café: Den kom hjem fra Kina i en papkasse

- Min iværksætterkarrierer begyndte, da jeg var seks år og lavede kaffe og te til mine forældre og tog 0,2 pund (2 kroner, red.) pr. kop, siger han.

Men i dag er det nogle noget større beløb, han jonglerer med, og han er nu blev nomineret til en stor britisk iværksætterpris.

- Jeg synes, det er interessant at se, at jeg forlod skolen uden særlig mange venner, og jeg havde ikke de tre bedste år af mit liv dér,  men nu spørger studerende mig konstant, om jeg ikke vil lave noget med dem, siger han.

- Jeg har overhovedet ikke noget imod det. Jeg synes, det er fantastisk, for det beviser over for mobberne, at jeg slet ikke er en fiasko.
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip