Orkanen flytter valgsted

Omkring 1.300 vælgere i Haderslev Kommune skal stemme et nyt sted ved kommunal- og regionsrådsvalget den 19. november. Mandagens orkan har været særdeles hård ved det sted, der normalt bliver brugt til valgsted i Over Aastrup, lige uden for Haderslev.

- Der har været folk ude at se stedet i denne uge, og der var ingen tvivl om, at taget er så ødelagt, at det ikke kan nå at blive klar til valget den 19. november. Heldigvis har vi fundet et rigtig godt alternativ i nærheden, siger formand for Valgbestyrelsen, borgmester Jens Christian Gjesing, i en pressemeddelelse.

Valgstedet bliver således flyttet fra klubhuset på Aastrup Allé 73 til sognehuset på Aastrup Allé 21.

- Heldigvis er valgkortene ikke blevet trykt endnu, så vi kan nå at rette og skrive den nye adresse på kortene. På selve valgdagen bliver der skiltet, så vi er sikre på, at vælgerne kører det rigtige sted hen, forklarer Jens Christian Gjesing.

Valgstedet i Over Aastrup er ét ud af 34 valgsteder i kommunen. Sognehuset ligger lige uden for Over Aastrup, men til gengæld tættere på de to store boligområder, Vesterris og Nederbyvænget, der også er tilknyttet valgstedet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip