Osbourne hylder afdød komiker med tatovering

Skrevet af admin

26/10/2014
Hun har tatoveringer af et anker, et klaver og flere hyldest-tatoveringer til sin familie, og nu har tv-værtinden og kendisdatteren Kelly Osbourne fået nyt blæk på huden. Den 4. september døde Osbournes rapkæftede veninde og kollega Joan Rivers fra programmet "Fashion Police", og derfor hylder Osbourne-datteren komikerveninden med en tatovering.- Til ære for dig, Joan Rivers, skriver den 29-årige tv-vært på sin Instagram-profil om tatoveringen, der forestiller en hvid bi.- Hvis man kigger på aerodynamikken inden for videnskaben, burde bien slet ikke kunne være i stand til at flyve. Rent fysiologisk har den slet ikke anatomien til at kunne flyve til vejrs. Men det gjorde den alligevel. Den trodsede tyngdeloven og al logik. Bien er et væsen, der trodser og slår alle odds. Det er et mirakel, skriver Osbourne om tatoveringen og slutter:- Tak for at være mit mirakel. Joan Rivers døde den 4. september efter at have fået hjertestop ved en rutineoperation på stemmebåndet. Hun blev 81 år gammel.Se tatoveringen her: http://instagram.com/p/ujEL09AbxT/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=photo&modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Hun har tatoveringer af et anker, et klaver og flere hyldest-tatoveringer til sin familie, og nu har tv-værtinden og kendisdatteren Kelly Osbourne fået nyt blæk på huden.

Den 4. september døde Osbournes rapkæftede veninde og kollega Joan Rivers fra programmet "Fashion Police", og derfor hylder Osbourne-datteren komikerveninden med en tatovering.

- Til ære for dig, Joan Rivers, skriver den 29-årige tv-vært på sin Instagram-profil om tatoveringen, der forestiller en hvid bi.

- Hvis man kigger på aerodynamikken inden for videnskaben, burde bien slet ikke kunne være i stand til at flyve. Rent fysiologisk har den slet ikke anatomien til at kunne flyve til vejrs. Men det gjorde den alligevel. Den trodsede tyngdeloven og al logik. Bien er et væsen, der trodser og slår alle odds. Det er et mirakel, skriver Osbourne om tatoveringen og slutter:

- Tak for at være mit mirakel.

Joan Rivers døde den 4. september efter at have fået hjertestop ved en rutineoperation på stemmebåndet. Hun blev 81 år gammel.

Se tatoveringen her: http://instagram.com/p/ujEL09AbxT/?utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=photo&modal=true

Newspaq