Osbourne skal endnu engang være far

Skrevet af admin

22/02/2015
Snart kommer der en ny gren på Osbourne-familiens stamtræ.Det står klart, efter Jack Osbourne, som er søn af Black Sabbath-rockeren Ozzy Osbourne, lørdag lagde et billede op på sin Instagram-profil, hvor han afslører, at hans kone Lisa er gravid.Om selve billedet skriver kendissønnen ikke meget, men Lisa Osbourne uddyber sin graviditet på sin blog Raddestmom.com.- Jeg er gravid! Pearl er meget glad for, at hun skal være storesøster. Hun bruger hver aften på at læse bøger om at være storesøster, og hun fortæller mig hele tiden om sine planer om at bade den nye baby, give den mad og synge for den. Vi er mere end halvvejs igennem graviditeten, og vi glæder os enormt meget til at blive forældre igen, skriver hun således.Parret har været gift siden 2012, og det var også det år, de fik deres første datter Pearl Osbourne.Siden har parret været ude for en ufrivillig abort i 2013, men nu lader det altså endelig til at lykkes for 29-årige Jack og hans kone at få barn nummer to.Se billedet, hvor Osbourne annoncerer graviditeten her: https://instagram.com/p/zYhMfzubhm/Newspaq

Dagens topnyheder

Snart kommer der en ny gren på Osbourne-familiens stamtræ.

Det står klart, efter Jack Osbourne, som er søn af Black Sabbath-rockeren Ozzy Osbourne, lørdag lagde et billede op på sin Instagram-profil, hvor han afslører, at hans kone Lisa er gravid.

Om selve billedet skriver kendissønnen ikke meget, men Lisa Osbourne uddyber sin graviditet på sin blog Raddestmom.com.

- Jeg er gravid! Pearl er meget glad for, at hun skal være storesøster. Hun bruger hver aften på at læse bøger om at være storesøster, og hun fortæller mig hele tiden om sine planer om at bade den nye baby, give den mad og synge for den. Vi er mere end halvvejs igennem graviditeten, og vi glæder os enormt meget til at blive forældre igen, skriver hun således.

Parret har været gift siden 2012, og det var også det år, de fik deres første datter Pearl Osbourne.

Siden har parret været ude for en ufrivillig abort i 2013, men nu lader det altså endelig til at lykkes for 29-årige Jack og hans kone at få barn nummer to.

Se billedet, hvor Osbourne annoncerer graviditeten her: https://instagram.com/p/zYhMfzubhm/

Newspaq