Oscar-skuespillers bror fængslet for narko

Skrevet af admin

04/02/2014

Dagens topnyheder

En 43-årig stedbror til superstjernen Leonardo DiCaprio sidder fængslet i Texas for besiddelse af farlige stoffer, telefonchikane og tyveri. Stedbroren blev anholdt, da han vadede lige i armene på politiet, skriver ABC News.

Stedbroren, Adam Farrar, blev anholdt den 24. januar, da han ville besøge sin 38-årige kæreste, Charity Moore, der allerede sad fængslet for blandt andet besiddelse af stoffer.

 - Han kom ind i lobbyen for at besøge Charity Moore, og vi arresterede ham, siger John Norton fra det lokale politi i Collin County, McKinney, Texas.

 Både Farrar og Moore havde været efterlyst i Los Angeles. Moore var blandt andet efterlyst for kidnapning, som anses for grov kriminalitet.

 Hvad der skal ske med Farrar nu, har politiet endnu ikke taget stilling til.

 - Det er en kompliceret proces, siger John Norton.

Leonardo DiCaprio var et år, da hans forældre blev skilt. Hans far giftede sig efterfølgende med Farrars mor, og de to blev stedsøskende.

Farrar lavede TV-reklamer, og DiCaprio fulgte i hans spor og lavede en bilreklame som 14-årig. Nu 25 år senere har DiCaprio været nomineret til en Oscar fire gange. I år er han nomineret i kategorien bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i "The Wolf of Wall Street".

Newspaq