Oscar-vinder død i flyulykke

Et stort musikalsk talent døde mandag i en tragisk ulykke.

Den dobbelte Oscar-vinder James Horner mistede livet i et flystyrt i det sydlige Californien. Det skriver The Hollywood Reporter.

James Horner er særligt kendt for at komponere soundtracket til store film som "Titanic", "Braveheart", "Apollo 13" og "Field of Dreams". 

Mandag morgen var pilotens identitet ukendt, men senere bekræftede James Horners assistent på Facebook, at komponisten havde fløjet flyet.

- Vi har mistet en fantastisk person med et kæmpe hjerte og et utroligt talent. Han døde, mens han lavede det, han elskede. Tak for al jeres støtte, skriver Sylvia Patryscja, der var Horners assistent.

Det var Horner selv, der var pilot på det lille tosæders fly. Han var en trænet pilot, men noget gik alligevel galt, og flyet styrtede ned i nationalskoven Los Padres i det sydlige Californien. Han var den eneste om bord på flyet.

James Horner vandt to Oscars for sit arbejde med filmen Titanic. En af dem vandt han for Celine Dion's hitsang "My Heart Will Go On", som han skrev sammen med Will Jennings.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip