Oscar-vinder: Min kone gør mig normal

Skrevet af admin

15/09/2014
Han er en verdensberømt skuespiller, der også står bag en produktion, som har vundet en Oscar for bedste film.Alligevel stoler Ben Affleck ikke altid på sine egne evner. Og derfor er han lykkelig over, at hans kone Jennifer Garner kan tale ham til fornuft, når det hele ser sort ud.- Hvis jeg om et projekt pludselig tænker, at det er noget lort, der ikke virker, så kommer hun og er fantastisk støttende og meget tålmodig, siger Affleck til The Sunday Times.Selv om han er glad for støtten, er panikken omkring hans projekter dog også vigtig, idet den fungerer som en slags motivation.- Den frygt jeg får, når jeg begynder på et nyt projekt, er enormt motiverende for mig. Den hjælper mig med at komme i gang, fordi jeg ellers udelukkende tænker på, at "åh Gud, jeg kommer til at ødelægge den her film", forklarer den 42-årige amerikaner.Sammen med konen Jennifer Garner, som han har været gift med siden 2005, har Ben Affleck tre børn, som hedder Violet Anne, Seraphina Rose Elizabeth og Samuel Garner.Newspaq

Dagens topnyheder

Han er en verdensberømt skuespiller, der også står bag en produktion, som har vundet en Oscar for bedste film.

Alligevel stoler Ben Affleck ikke altid på sine egne evner. Og derfor er han lykkelig over, at hans kone Jennifer Garner kan tale ham til fornuft, når det hele ser sort ud.

- Hvis jeg om et projekt pludselig tænker, at det er noget lort, der ikke virker, så kommer hun og er fantastisk støttende og meget tålmodig, siger Affleck til The Sunday Times.

Selv om han er glad for støtten, er panikken omkring hans projekter dog også vigtig, idet den fungerer som en slags motivation.

- Den frygt jeg får, når jeg begynder på et nyt projekt, er enormt motiverende for mig. Den hjælper mig med at komme i gang, fordi jeg ellers udelukkende tænker på, at "åh Gud, jeg kommer til at ødelægge den her film", forklarer den 42-årige amerikaner.

Sammen med konen Jennifer Garner, som han har været gift med siden 2005, har Ben Affleck tre børn, som hedder Violet Anne, Seraphina Rose Elizabeth og Samuel Garner.

Newspaq