Oscar-vinder taler med myrdet mor

Skuespillerinden Jennifer Hudson har vundet en Oscar, men på det personlige plan har hun været ufattelig hårdt ramt.

I 2008 blev Hudsons mor, bror og blot syvårige nevø brutalt myrdet af skuespillerindens svoger.

Og blot seks år efter den bestialske familietragedie forsøgte Hudsons halvbror at tage livet af sin fraseparerede kones nye kæreste.

Smerten over de meningsløse mord og drabsforsøget har lammet den 34-årige skuespillerinde, som forsøger at beholde sin myrdede familie så meget i sit liv som muligt for ikke at bryde fuldstændig sammen.

- Jeg har samtaler med min mor og min bror oppe i hovedet hele tiden. Hvis min bror var her, mens jeg sidder og græder, så ville han sige til mig: "Jenny, ryst det af dig, Jenny, ryst det af dig", siger hårdtprøvede Hudson i et hjerteskærende interview med CBS News.

- Jeg husker, at Gud kom til mig, lige efter tragedien var sket, fordi jeg ikke anede, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Han sagde til mig, at jeg skulle rejse mig op og komme videre. Jeg måtte ikke betvivle ham, fortæller hun åbenhjertigt.

Hudson vidnede mod sin daværende svoger og blev siddende på tilhørerrækkerne under resten af retssagen, hvor de uhyrlige detaljer om drabene blev kortlagt.

Den gruopvækkende tragedie lammer stadig skuespillerinden.

- Jeg giver mig selv lov til at være ked af det, fordi sorgen er så overvældende. Den kommer i bølger, og når man sørger over flere tab samtidig, aner man ikke, hvordan man skal bearbejde hvert dødsfald, siger skuespillerinden, der finder trøst i kærligheden fra sin forlovede, wrestleren David Otunga, og parrets seksårige søn David Jr.

Jennifer Hudson brød igennem, da filmproducere spottede hende og hendes store sangstemme i programmet "American Idol" i 2004.

De tilbød hende en birolle i musicaldramaet "Dreamgirls", som indbragte den debuterende skuespillerinde verdens største filmpriser og blandt andet også en Oscar-statuette.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip