Ostehaps har fået en øko-lillebror

Først var den rund, så blev den firkantet, og nu bliver den også økologisk. Lillebror ostehaps har huseret i madpakker og på frokostborde siden 1986, og i 2012 blev der solgt 45 millioner styk, svarende til otte pr. dansker.

I år runder Lillebror Ostehaps med andre ord de 27, og bliver i den anledning forfremmet til storebror. En ny lillebror er nemlig rykket ind i dagligvarehandlen: Den økologiske ostehaps.

- Vi har besluttet os for at lave en økologisk variant i erkendelse af, at økologi til børn er på fremmarch. Samtidig oplever vi stor efterspørgsel fra forbrugerne, siger Marianne Ladegaard, der er kategoridirektør for ost hos Arla Danmark.

Den økologiske ostehaps bliver lavet på mælk og smør fra økologiske malkekøer og bliver produceret på Birkum Mejeri på Fyn, hvor Lillebror Ostehaps er blevet lavet efter samme opskrift i 27 år. Den nye Lillebror bliver produceret lige sådan – men får det røde Ø-mærke.

- Vi får nogle gange spørgsmålet, om Lillebror Ostehaps er affaldsost, men det er altså en helt almindelig korttidsmodnet gul ost –  nu bare økologisk, forklarer Marianne Ladegaard, der mener, at det røde Ø-mærke vil appellere til dem, der ikke hidtil har købt ostehaps.

Både den originale og den økologiske ostehaps kan fås i dagligvarehandlen over hele landet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip