Otte år efter rådhusbryllup: Matt Damon og hans kone gift igen

Knap otte år efter deres lidet romantiske rådhusbryllup i New York har Matt Damon og hans kone Luciana sagt ja til hinanden igen. Det skete denne gang på paradisøen Sct. Lucia i Caribien, hvor familie og venner var med til at fejre parret.

Da Damon og hans daværende kæreste giftede sig i december 2005, var der hverken fest eller gæster og det ville skuespilleren gerne lave om på, så lørdag gav han sin hustru det romantiske bryllup, hun altid havde drømt om.

Ifølge det amerikanske ugeblad Us Weekly overværede et halvt hundrede af parrets nærmeste de to gange »I do«. Blandt gæsterne var gommens bedste ven Ben Affleck og hans kone Jennifer Garner, ligesom Brad Pitt og Angelina Jolie kastede glans over begivenheden sammen med George Clooney, Michael Douglas og dennes hustru Catherine Zeta-Jones.

Douglas og Damon spillede fornylig sammen i Steven Soderberghs TV-film »Behind the Candelabra« om den farverige entertainer Liberace.

Bryllupsfesten stod på stranden ved det mondæne feriested Sugar Beach Resort, hvor alle gæsterne også var indkvarteret.

»Detteher er noget, de har drømt om længe. De holdt et meget lille bryllup første gang, men nu skulle der være fest«, siger en anonym kilde til Us Weekly og tilføjer: »Matt synes først og fremmest, at Luciana fortjener det«.

Dagens Gossip