Otte-årig pige tog kampen op mod kidnapper - og vandt

En ukendt gerningsmand valgte det helt forkerte offer, da han i mandags forsøgte at kidnappe en otte-årig pige fra hendes eget værelse i byen Aurora i den amerikanske stat Colorado.

Pigen lå natten til mandag i sin køjeseng og lavede lektier, mens hendes søskende lå og sov i den anden køje. Gerningsmanden skar et myggenet op, åbnede vinduet og greb fat i pigen gennem vinduet. Hun strittede straks imod.

Læs også: Se tv-indslag her: Politiet har fået tip om fantomtegning i Maddie-sagen

Manden fik hende ud af huset og forsøgte at bære hende mod sin bil, men pigen formåede at vriste sig fri og skrige, så hendes far kunne høre hende. Gerningsmanden tabte hende og stak af i sin sølvgrå bil.

Politiet roser pigen for ikke at lade sig bortføre.

- Denne unge pige skreg med det samme, gjorde stor postyr og kæmpede. Hvem ved, om det kan have reddet hendes liv? siger den lokale politiinspektør, Dan Oates, til abcnews.com.

Læs også: Portugisisk politi: Maddie blev bortført af udenlandsk pædofiliring

I sidste uge blev en endnu en otte-årig pige forsøgt kidnappet i området, da to mænd prøvede at lokke hende ind i en bil. Politiet ved ikke, om der er en sammenhæng mellem de to sager, men de advarer forældre i området.

- Vi tror, at der er en pædofil derude. Og han skal fanges, og han skal stoppes, siger Dan Oates.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Pigen, der blev forsøgt kidnappet natten til mandag, gav så godt et signalement, at man har kunnet lave en fantomteging af gerningsmanden. Se den herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip