Otte evakueret efter Expert-brand

Politiet har natten til fredag evakueret otte personer i Jyderup på grund af en bygningsbrand, som risikerede at brede sig i den nordvestsjællandske by.

Branden opstod på førstesalen i en bygning, der blandt andet huser elektronikbutikken Expert i stueetagen. Det oplyser politiet, som blev alarmeret kort før klokken tre.

- Vi har evakueret nogle sidebygninger med privat lejlighedsbeboelse. Otte personer blev evakueret, men er siden blevet genhuset i egne lejligheder igen, fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- De blev evakueret, fordi der var fare for, at branden kunne brede sig til sidebygningerne, der lå lige rundt om. Men nu har brandvæsnet fået kontrol med branden, så den kun er i bygningen, hvor den opstod, tilføjer vagtchefen.

Ingen er kommet noget til i forbindelse med branden.

Bygningen ligger på Skarridsøgade 43 i Jyderup. Førstesalen i bygningen er udbrændt, og der er også brandskader i stueplan, oplyser politiet.

- Det starter med, at vi reagerer på en tyverialarm, men der er ikke tegn på indbrud, og det kunne godt være noget elektronik, der er årsag til branden, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands politi Martin Bjerregård til Ritzau.

Brandfolk arbejder tidligt fredag morgen stadig på stedet. Der skal laves brandtekniske undersøgelser i løbet af fredagen, så man kan fastslå en årsag til branden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip