Otte mænd er fundet skyldige i overfald på rockersøn

Skrevet af admin

18/08/2015

Dagens topnyheder

Det var med vold af særlig grov karakter, at otte mænd sidste år overfaldt en 28-årig rockersøn på en cocktailbar i København. Retten i København kendte tirsdag alle otte tiltalte skyldige for deres rolle i det grove overfald.

En 23-årig og en 29-årig mand blev kendt skyldige i forsøg på manddrab, og de er begge idømt en straf på seks års fængsel.

Retten fandt det bevist, at de havde stukket rockersønnen mere end ti gange i maveregionen samt den øverste del af kroppen og dermed bragt ham i livsfare.

- De tiltalte havde lejlighed til at overveje, hvad konsekvensen af knivstik er. De tiltalte burde kende til muligheden for, at offeret kunne dø, og derfor findes de tiltalte skyldige i forsøg på manddrab, sagde dommeren til retten ifølge Ekstra Bladet.

De øvrige seks blev kendt skyldige i grov vold. De fik straffe på fire måneders fængsel, bortset fra en der slipper med tre måneder bag tremmer.

En videooptagelse fra det kaotiske og voldsomme masseslagsmål fra cocktailbaren CPH Cocktail blev i starten af retssagen afspillet igen og igen i Københavns Byret.

Heraf fremgår det, hvordan en højtstående Bandidosrocker med målrettede skridt går gennem rummet og pludselig hamrer sin knyttede næve i ansigtet på en spinkel fyr, der står sammen med en gruppe kammerater.

I sekunderne efter eksploderer lokalet i et inferno af vold. Barstole, flasker, spark og knyttede næver flyver gennem rummet, inden baren efter nogle minutter ligger hærget og øde hen.

Værst - skulle det vise sig - går sammenstødet ud over rockerens kammerat den 28-årig rockersøn, der mindst 10 gange blev stukket med kniv.

Også den højtstående rocker, der startede slagsmålet, skal retsforfølges for sin rolle i slagsmålet. Det vil imidlertid ske i en separat retssag.

Den 28-årige er i øvrigt søn af den tidligere Bandidosrocker Torben Ohlsen Jensen - bedre kendt som Suzuki-Torben.

/ritzau/