Otte skal i grundlovsforhør efter ligfund i Nordsjælland

Otte personer opholdt sig i et rækkehus i Frederiksværk, hvor en 27-årig kvinde onsdag blev fundet dræbt.

De bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, oplyser Nordsjællands Politi. Ligesom den 27-årige kvinde stammer alle otte fra Eritrea.

Onsdag eftermiddag blev en 29-årig mand, der ligeledes stammer fra Eritrea, fundet død i Vinderød Skov. Da politiet tog hen til mandens bopæl, kom de i kontakt med tre personer, som opholdt sig der.

De gjorde politiet opmærksom på rækkehuset, der ligger på Vinderød Enghavevej. De fortalte, at der muligvis var sket et drab der. Rækkehuset er en form for opholdssted.

Henrik Gunst, der er leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, har tidligere udtalt, at der ingen tvivl er om, at kvinden er blevet dræbt. Mandens dødsfald efterforskes som et mistænkeligt dødsfald.

- Meget peger på, at der er en sammenhæng mellem dødsfaldene, og det er nu vores opgave at stykke enderne sammen og finde ud af, hvad der er sket og hvorfor, har han tidligere sagt.

- Vi har nogle teorier angående motiv. Men af hensyn til den videre efterforskning vil vi gerne holde kortene tæt til kroppen lidt endnu, sagde han.

De tre personer, der befandt sig på mandens bopæl, er anholdt. Der er endnu ikke taget stilling til, om de også skal fremstilles i grundlovsforhør.

Ifølge netmediet eb.dk skal kvinden været blevet dræbt af et eller flere knivstik i halsen. De otte personer, fem mænd og tre kvinder, skal være sigtet for at have medvirket til drabet i fællesskab.

Det vides ikke, hvordan de forholder sig til sigtelsen.

Grundlovsforhøret finder sted klokken 13 i Retten i Hillerød.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip