Otteårig pige fastklemt i vaskemaskine

Klokken 18.15 slog en bekymret far alarm, da hans otteårige datter sad uhjælpeligt fast i en vaskemaskine. Det skriver bt.dk.

»Vi bliver kaldt ud til et sommerhusområde, og da vi kommer frem, viser det sig, at en lille pige har leget ved vaskemaskinen, og at hun har puttet benene ind i tromlen. Og hun kan altså ikke få benene ud igen. Pigens far og en kammerat har forsøgt at få hende fri, men de kom igen vegne,« fortæller indsatsleder ved Bornholms Brandvæsen Palle Tourell til bt.dk.

Pigen havde leget ved vaskemaskinen sammen med en veninde. Hun havde siddet på en lille skammel foran maskinen med benene inde i tromlen, men på et tidspunkt kollapsede skamlen under hende.

»Hun får knæene ind under kanten, så benene kommer til at sidde i spænd. Og så sidder hun altså fast. Vi prøvede i første omgang at komme noget sulfo på hendes ben, så hun blev glat, men det lykkedes ikke,« siger Palle Tourell.

Til sidst så brandmændene på stedet sig nødsaget til at klippe vaskemaskinen op - på samme måde som man klipper en bil op ved færdselsuheld.

Den otteårige pige har ikke lidt overlast ved det noget specielle uheld, fortæller indsatslederen.

»Hun tog det i stiv arm, det må jeg sige. Og hun er på ingen måde kommet til skade. Men hun sad fast i halvanden time, så til sidst var det selvfølgelig ikke så sjovt længere,« siger Palle Tourell.

Dagens Gossip