Outlandish giver gratis koncert i Billund Lufthavn

Outlandish og Shaka Loveless giver gratis koncert rundt om i landet på onsdag. Outlandish underholder i Billund Lufthavn på onsdag klokken 13.45.

Den storhittende danske gruppe Outlandish har begivet sig ud på en hæsblæsende mission for at hjælpe ofrene for den grusomme krig i Syrien. De vil indsamle så mange penge som muligt på én enkelt dag til syriske flygtninge, ved at spille støttekoncerter hos danske virksomheder - her iblandt Billund Lufthavn.

Outlandish der består af Isam B, Waqas Qadri og Lenny Martinez har hittet med sange som Aicha, Guantanamo og Warrior. Warrior har for længst plantet gruppen solidt på det musikalske Danmarks og verdenskort. Samtidig banker deres hjerte for at gøre op med verdens ulighed og uretfærdighed.

Billund Lufthavn bakker op om den gode sag og støtten går til Mellemfolkeligt Samvirke, der er humanitær partner på ”Bands on the Move”. Organisationen sørger for, at pengene kommer direkte ned til de syriske flygtninge i Jordan og Libanon, som er de to nabolande der tilsammen nu huser over 1,2 millioner syriske flygtninge.

Koncerten varer omkring 25 minutter og afholdes i check-in-området i Billund Lufthavn. Der er gratis adgang til koncerten.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke. Dagen sluttes af med en akustisk intimkoncert i gården hos Mellemfolkeligt Samvirke på Fælledvej 12 i København.

Dagens Gossip