Ove P. efter OB-sejr: Vi spillede med stor risiko

Skrevet af admin

02/11/2014

Dagens topnyheder

Sidst Hobro var på besøg i Odense, fik fynboerne sig en ubehagelig overraskelse i form af et nederlag til oprykkerne fra Nordjylland.

Det blev ikke tilfældet i dagens overlevelseskamp mellem OB og Hobro. OB vandt nemlig 3-1 og viste sprudlende offensivt spil. Et offensivt sats OB-træner Ove Pedersen fandt nødvendigt for at besejre dagens modstander.

- Vi ved godt, vi spillede med høj risiko i dag. Når man spiller så offensivt, som vi gjorde, skal man være villig til at tage chancer. Det gjorde vi, og jeg mener det var det, der knækkede Hobro, siger Ove Pedersen.

Selvom sejren luner i Odense, så ved OB-træneren godt, hvor holdet befinder sig i tabellen.

- Vi ligger stadig under stregen. Det ved vi, og vi er ydmyge omkring det. Men vi har lov til at være positive efter denne kamp, siger Ove Pedersen.

OB's offensive tilgang til kampen tvang Hobro i knæ i store dele af opgøret. Det krævede dog en stor indsats, selvom Hobro fik udvist Martin Mikkelsen med en time tilbage.

Kampen blev ikke lettere af den grund ifølge OB's Martin Spelmann.

- Det eneste vi kunne gøre, var at tale med støvlerne. Det gjorde vi i dag. Jeg synes ikke, det blev lettere af, at de fik en mand udvist. Vi spillede sikkert og klogt og lod os ikke hyle ud af den. Derfor fik vi alle point med os i dag, siger Martin Spelmann.

En anden OB'er der lod støvlerne tale var Emil Larsen, der på straffespark lukkede kampen til slutresultatet 3-1.

- Det var dejligt at score. Der er gået alt for længe siden sidst, men jeg vidste, jeg ville score, da jeg stillede mig hen til bolden, siger Emil Larsen

OB ligger fortsat på en 11. plads i Superligaen med 12 point.

/ritzau/