Ove P. fik første point med Hobro: Uafgjort var fint

Ove Pedersen fik sit første point i spidsen for Hobro, da det lørdag blev til 0-0 hjemme mod Randers FC.

Selv om han havde sat næsen op efter en sejr, så er han ganske tilfreds med at få et enkelt point, som kampen skred frem.

- Vi havde en drøm om de tre point i dag, men som kampen skred frem, må vi erkende, at uafgjort var et fint resultat for os.

- Det var ikke en typisk 0-0-kamp, for der var store muligheder i begge ender, siger Ove Pedersen.

- Det var vigtigt, at vi holdt nullet, for det har været et problem for Hobro her i efteråret, og det skal vi generelt blive bedre til. Nu viste vi, at det kan lade sig gøre, siger træneren.

Ove Pedersen er meget tilfreds med den indstilling, som hans spillere viste i kampen, der blev spillet på svære vilkår, da store dele af banen lå under vand.

- Præstationen var helt i orden. Der blev kæmpet for pointene, og viljen kunne man ikke sætte en finger på. Vi manglede lidt spillemæssig kvalitet, men det er det, som vi skal arbejde på, siger han.

Anfører Mads Justesen havde ligesom sin træner håbet på mere, og han mener, at der var muligheder for Hobro i kampen.

- Vi havde håbet på mere, men det var en svær kamp under svære forhold. Vi kom frem til de muligheder, som vi skal, og hvis vi havde scoret det første, så kunne det være blevet til en sejr, siger Mads Justesen.

- Banen gjorde det svært, og til sidst var det nærmest umuligt at spille en ordentlig aflevering, så det blev mange direkte og lange afleveringer til sidst.

- Vi skal dog være glade for, at vi holdt nullet. Det er længe siden, og det giver noget tro. Det betyder, at vi skal score færre mål for at få point.

Hobro skal efter vinterpausen en tur til Vestegnen, hvor Brøndby tager imod i den første weekend i februar.

/ritzau/

Dagens Gossip