Over 100 millioner seere til Kessler-kamp

Ikke nok med at revanchen mellem Carl Froch og Mikkel Kessler forventes at tiltrække en masse briter og danskere, så er amerikaneren også med. Tv-stationen HBO sender nemlig live fra O2 Arena i London, og sender sågar verdens bedste Supermellemvægter Andre Ward til England for at kommentere kampen som ekspert fra ringside.

Med sådan en opmærksomhed var der ikke noget at sige til, at Mikkel Kessler nervøst skulle præsentere sine forventninger til mødet med Carl Froch ved det store pressemøde onsdag.

- Jeg er ikke så god til engelsk som ham (Carl Froch, red.), selvom min mor er engelsk. Men jeg er tit blevet spurgt om, hvad der er i det for mig? Jamen for mig er der ikke større kampe ens det her. Jeg lovede Carl (Froch, red.) en revanche, og jeg holder mit ord, sagde Mikkel Kessler og fortsatte:

- Jeg er kommet til hans hjemland for at vise ham, at jeg er bedre end ham, selv på udebane. Det er svært for mig at finde de rette ord lige nu, jeg kan bare sige, at jeg er kommet for at tage hans bælte, lød det fra danskeren.

Normalt er Kesslers promoter Kalle Sauerland ikke bleg for at agere motor i dagene op til hans klients kampe. Denne gang kan han dog slappe lidt af.

- Nu til dags skal man sælge kampene, det behøver den her ikke. Man behøver bare kigge på den første kamp i Danmark, og så ved man, hvorfor man burde kigge med, sagde Kalle Sauerland.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip