Over 100 personer knaldet ved politiaktion tæt på Christiania

Københavns Politis afdeling Task Force Pusherstreet afholdte i går i eftermiddags- og aftentimerne en større færdselsaktion på Christianshavn.

Fokus var at fange de bilister, som kører enten narko- eller spirituspåvirket rundt. Derudover var målet at fange de kunder, som netop havde besøgt Pusherstreet på Christiania og var i besiddelse af hash.

Aktionen førte til 40 bilister, der blev sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand. Herudover blev en bilist sigtet for at køre med spiritus i blodet. Otte personer blev sigtet for kørsel uden at have erhvervet kørekort. Derudover blev der også skrevet 90 sager for besiddelse af hash og lidt kokain. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelse.

- Vi havde en forventning om, at vi i dag ville fange rigtig mange narkopåvirkede bilister, men at tallet er så højt, overrasker alligevel operativ leder i Task Force Pusherstreet, politikommissær Kristian Rohdin.

- Vi håber, at vi med sådan en aktion kan få folk til at tænke sig om inden de sætter sig ind i bilen narkopåvirket. Vi ser typisk, at folk kommer kørende i bil til Pusherstreet, går ind og køber en joint, ryger den og herefter kører derfra, og det er en rigtig dårlig ide.

 - Vi håber med denne indsats, at gøre det uattraktiv at handle i Pusherstreet, fordi risikoen for at blive fundet i besiddelse af hash omkring Christiania er stor.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip