Over 300 frygtes fanget under sammenstyrtet cirkustelt

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

Indtil videre er cirka otte personer kommet til skade, oplyser presseansvarlig for Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

»Vi har otte tilskadekomne, og en af dem er i kritisk tilstand og er blevet fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter. Resten er blevet fordelt på Holbæk og Slagelse Sygehus,« siger han.

»Vi frygter, at omkring 300-500 tilskuere er fanget under teltet, men det vides ikke, hvor mange af dem der er kommet til skade. Kvinden, som slog alarm til politiet, kan ikke selv finde sin mand, men folk flygtede bare til alle sider, så det kan være, at han bare er løbet i den modsatte retning,« siger Martin Bjerregaard.

Han oplyser, at politiet blev alarmeret cirka klokken 15 fredag eftermiddag, om at Cirkus Arenas telt var styrtet sammen under et elefantshow.

Kvinden, som slog alarm, fortalte ifølge politiet, at det var et kraftigt vindstød, der fik teltet til at kollapse over både dyr og mennesker.

»Vi har slået storalarm og sendt masser af ambulancer og brandfolk af sted. Al disponibel personel - politi og redningsmæssig - er blevet sendt af sted,« siger han.

Ulykken fandt sted under en privat forestilling for energiselskabet SEAS-NVE, oplyser selskabet til BT.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip