Over 43.000 valgkort sendt ud i Haderslev Kommune

Valgkortene vælter om kort tid ind hos 43.896 vælgerne i Haderslev Kommune, og det kan være en god idé at kigge på, hvor man skal stemme – især hvis det er første gang, man skal sætte krydset.

- Hvis der for eksempel står, at man skal stemme på Sdr. Otting Skole, så er det vigtigt, at man lægger mærke til, at det er afdelingen på Buegade og ikke afdelingen på Kløvervej, der er valgsted, siger chef for Borgerservice og ansvarlig for valget, Anne-Mette Michelsen, i en pressemeddelelse.

En del af valgdistrikterne har også fået nyt navn, fordi nogle af de gamle navne var misvisende. Valgdistriktet i centrum af Haderslev hed tidligere Harmonien/Rådhuset, nu hedder det Haderslev Midtby.

Afstemningsstederne er stadig de samme, selvom de nu har fået nye navne.

- Hvis man tidligere har stemt og ikke er flyttet i mellemtiden, er det stadig det samme sted, man kan stemme, men vi anbefaler alligevel, at man tjekker valgkortet, fortæller Anne-Mette Michelsen.

Der er 34 valgdistrikter i Haderslev Kommune. Kun et enkelt er helt nyt sted nemlig Aastrup Sognehus, der er blevet valgsted i stedet for Klubhuset i Over Aastrup, der blev ødelagt i stormen.

Har man ikke modtaget sit valgkort senest den 14. november, skal man kontakte Haderslev Kommune.

Dagens Gossip