Over grænsen eller fortjent? Ammende kvinde gør dette, da hun bliver irettesat af fremmed

Bølgerne er gået højt på nettet, efter en britisk kvinde fra Dartford har sat sig til tasterne og skældt ud på en ammende kvinde gennem et Facebok-opslag. Det skriver Metro.

Den ammende kvinde befandt sig i Dartford Park, da personen bag Facebook-opslaget kom gående sammen med sin mand og sit barn.

Hun fandt det straks upassende, at kvinden havde valgt at amme sit barn i fuld offentlighed – især da hendes mand åbnebart var 'let af distrahere'. Derfor bad hun kvinden om at amme et andet sted, hvilket dog resulterede i, at den ammende kvinde blev rasende, bad hende om at skride af helvede til ('fuck off') og endda sprøjtede brystmælk på den chokerede kvinde.

På Facebook-gruppen 'Dartford Gossip page' – en gruppe for personer bosiddende i den engelske byen Dartford lidt udenfor London – skrev den vrede og chokerede kvinde i torsdags følgende:

- Til den kvinde i Dartford Park, der synes, det var passende at amme sin baby med sit barn og min meget let distraherede mand i nærheden. Jeg synes ikke, det var nødvendigt, at du reagerede, som du gjorde. Jeg bad dig bare om at gå et privat sted hen (og amme, red.), men da bad mig skride skride af helvede til og sprøjtede brystmælk på mig. Det var på ingen måde nødvendigt. Jeg håber, at du skammer dig over dig selv.

Siden er opslaget blevet debatteret flittigt, for har man ret til at bede en ammende kvinde om at forlade et offentligt rum, og hvilken reaktion er passende, hvis man som ammende kvinde føler sig stødt?

Dagens Gossip